Locatie

Dorpsstraat 10-A
7251 BB Vorden

Openingstijden

Ma-Wo: vanaf 10:00
Do: gesloten
Vrij: 09:00 - 01:00
Za: 10:00 - 01:00
Zo: vanaf 10:00

Website Logo

Het laatste nieuws

Vind hier ons laatste nieuws.

Vanaf 1 juni weer open!

Lieve gasten,

15 maart 2020 staat in ons geheugen gegrift. Wat een bizarre tijd voor iedereen.
Geen mensen meer over de vloer onze werknemers van de een op de andere dag thuis, de rem werd erop gezet!

En dan……………, wat gaan we doen, aantal dagen de tijd genomen om te kijken, hoe nu verder. Vanaf 3 april zijn wij maaltijden gaan bezorgen. Wij zelf met onze twee zoons, Gijs en Teun de keuken in geen rekening hoeven houden met de 1,5 meter afstand. Onze vaste werknemers hebben de bezorging voor hun rekening genomen, dit was een goede keus! Er was erg veel animo voor, dat voelde erg goed.

Het contact met de mensen en het feit dat je aan de gang blijft! De ideeën reisden de pan uit, de paasbrunch, de knabbelplank, het Moederdag ontbijt, je moet creatief zijn in deze tijd.
Zakelijk gezien is het natuurlijk een harde dreun die je te verwerken krijgt, maar bij ons is het glas altijd halfvol en blijven altijd positief. En de slogan “gezondheid is niet te koop” beseffen wij in deze periode maar al te goed!

1 juni een nieuwe start, wij zien het als een uitdaging, erg veel veranderingen en aanpassingen, een grote stretchtent in de tuin, nieuwe parasol en een nieuwe menukaart. Mede dankzij onze medewerkers hebben wij dit allemaal kunnen realiseren.

Hoe gaan we te werk; wilt u komen lunchen of dineren dient u wel te reserveren. Wij gaan ’s avonds in 2 tijdsvakken werken, van 17.00 uur tot 19.00 uur en van 19.15 tot 22.30.

Het café-gebeuren op vrijdag en zaterdagavond zal tijdelijk op een laag pitje komen te staan, 30 gasten mogen er in het café, en moeten van te voren reserveren, bij binnenkomst volgt een checkgesprek, ander halve meter afstand en een zitplaats. Vrijdag en zaterdag zijn wij tot 00.00 uur geopend!

Voor reserveringen bel 0575552243. Reserveren op het terras is niet mogelijk.

Graag verwelkomen wij jullie vanaf maandag 1 juni 12.00 uur!

Wij hebben jullie gemist!
René, Patricia en medewerkers